Selecteer een pagina
HAPPY HOLIDAYS

HAPPY HOLIDAYS!

 

Na een periode van hard werken, inclusief een flinke eindspurt tot aan de vakantie, sluiten wij onze deuren van 12 augustus tot en met 1 september voor een welverdiende ‘zomerstop’. Op maandag 2 september zijn wij met ons hele team weer fris en fruitig present in onze werkplaats om ons werk aan diverse maatwerk meubelen voort te zetten en uiteraard om nieuwe opdrachten in ontvangst te nemen! 

Tevens wensen wij onze opdrachtgevers en partners in business een hele fijne zomer toe en kijken wij uit naar het nieuwe woonseizoen, dat in september weer van start gaat. 

Save travels!

LET’S PARTY!

 

Eindelijk was het dan zover: de opening van de nieuwe Studio & Atelier van interieurontwerpbureau The Home Factory in Benschop. Na een maandenlange voorbereiding, bloed, zweet en tranen, konden klanten, relaties, vrienden en familie dan nu eindelijk zien waar we zo lang mee bezig zijn geweest!

En het resultaat is echt verbluffend. We zijn supertrots op het feit dat Heite Interieurbouw al het meubelmaatwerk mocht verzorgen. Dankbaar voor deze stijlvolle referentie; het vertegenwoordigt eigenlijk alles waar we voor staan:- )

Heite Interieurbouw Nieuws Openingsfeest
Heite Interieurbouw Nieuws Trend Wellbeing Design

TREND: WELLBEING DESIGN

 

Nooit eerder is het belang van een thuis zo groot geweest. Door alles wat er gaande is in de wereld om ons heen verlangen we naar een leefruimte, ingericht als een persoonlijk en comfortabel toevluchtsoord, waar we ons helemaal kunnen ontspannen. Dat vraagt om een ontwerp dat rust uitstraalt en tegelijkertijd variabel en multifunctioneel moet kunnen worden gebruikt. Een behoorlijke uitdaging! Maak je op voor Wellbeing Design, dé keukentrend voor de toekomst! Lees verder…

HEITE GOES ELECTRIC!

 

Met de aanschaf van deze elektrische bedrijfswagen dragen wij een steentje bij aan een schonere toekomst. Een van de belangrijkste waarden van Heite Interieurbouw is duurzaamheid en onze tijdloze, hoogwaardige meubelen – waar klanten een leven lang woongenot aan beleven – zijn daar een mooie weerspiegeling van. En een schoner transport stond ook al een tijdje op ons verlanglijstje!

Heite Interieurbouw Nieuws Electric
Heite Interieurbouw Nieuws Property Award

AND THE WINNER IS…

 

Heel trots op onze interieurpartner The Home Factory, die met het interieurontwerp voor een aantal luxe appartementen in de oude LUBRO fabriek in Utrecht én de realisatie ervan de prestigieuze Property Award won voor ‘Best Interior Design Private Residence Nederland’!

Wij mochten voor deze woning het meubelmaatwerk verzorgen en voelen ons daarom mede vereerd met de prachtige onderscheiding.

Heite Projecten Footer 1
Heite Projecten Footer 2
Heite Projecten Footer 3