Selecteer een pagina
HEITE Interieurbouw over ons teamfoto

VACATURE

 

Ons kleine, hardwerkende & gezellige team heeft per direct versterking nodig! Wij zijn op zoek naar een allround interieurbouwer/meubelmaker (32-40u).

Wil je meewerken aan de mooiste interieurprojecten, ben je gemotiveerd, leergierig en denk je graag in oplossingen?
Ben je in bezit van rijbewijs B en 32-40u beschikbaar? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stuur je CV + motivatie naar ester@heite-interieurbouw.nl of bel ons voor vragen op 06-169 31 928.

LET’S PARTY!

 

Eindelijk was het dan zover: de opening van de nieuwe Studio & Atelier van interieurontwerpbureau The Home Factory in Benschop. Na een maandenlange voorbereiding, bloed, zweet en tranen, konden klanten, relaties, vrienden en familie dan nu eindelijk zien waar we zo lang mee bezig zijn geweest!

En het resultaat is echt verbluffend. We zijn supertrots op het feit dat Heite Interieurbouw al het meubelmaatwerk mocht verzorgen. Dankbaar voor deze stijlvolle referentie; het vertegenwoordigt eigenlijk alles waar we voor staan:- )

Heite Interieurbouw Nieuws Openingsfeest
Heite Interieurbouw Nieuws Trend Wellbeing Design

TREND: WELLBEING DESIGN

 

Nooit eerder is het belang van een thuis zo groot geweest. Door alles wat er gaande is in de wereld om ons heen verlangen we naar een leefruimte, ingericht als een persoonlijk en comfortabel toevluchtsoord, waar we ons helemaal kunnen ontspannen. Dat vraagt om een ontwerp dat rust uitstraalt en tegelijkertijd variabel en multifunctioneel moet kunnen worden gebruikt. Een behoorlijke uitdaging! Maak je op voor Wellbeing Design, dé keukentrend voor de toekomst! Lees verder…

HEITE GOES ELECTRIC!

 

Met de aanschaf van deze elektrische bedrijfswagen dragen wij een steentje bij aan een schonere toekomst. Een van de belangrijkste waarden van Heite Interieurbouw is duurzaamheid en onze tijdloze, hoogwaardige meubelen – waar klanten een leven lang woongenot aan beleven – zijn daar een mooie weerspiegeling van. En een schoner transport stond ook al een tijdje op ons verlanglijstje!

Heite Interieurbouw Nieuws Electric
Heite Interieurbouw Nieuws Property Award

AND THE WINNER IS…

 

Heel trots op onze interieurpartner The Home Factory, die met het interieurontwerp voor een aantal luxe appartementen in de oude LUBRO fabriek in Utrecht én de realisatie ervan de prestigieuze Property Award won voor ‘Best Interior Design Private Residence Nederland’!

Wij mochten voor deze woning het meubelmaatwerk verzorgen en voelen ons daarom mede vereerd met de prachtige onderscheiding.