Selecteer een pagina
HEITE Interieurbouw over ons teamfoto

ONZE VISIE

Wij streven naar jarenlang ultiem woongenot voor onze klanten
en dragen daaraan bij, door voor elke klant met passie en kennis gedreven vakmanschap
hoogwaardig meubelmaatwerk te ontwerpen, te vervaardigen en te plaatsen.

Heite Interieurbouw staat voor expertise, exclusiviteit en betrouwbaarheid.
Daarvoor worden we zeer gewaard
eerd door onze klanten en partners. 

 

Heite Hendriks is sinds 1989 werkzaam in de interieurbouw en heeft veel ervaring opgedaan op alle gebieden van interieurbouw. Heite adviseert over het toepassen van materialen en de technische aspecten hiervan. Ook maakt hij productietekeningen in Vectorworks en InteriorCAD en begeleidt hij medewerkers tijdens de uitvoering van het meubelmaatwerk, zowel in de productiefase als op locatie.

 

Sinds 1 april 2014 maakt Ester als mede-eigenaar deel uit van Heite Interieurbouw.
Zij is het eerste aanspreekpunt voor de klant en verzorgt onder meer de offertes en de contacten met onze partners.
Met haar creatieve verleden op tekengebied ontwerpt Ester meubelmaatwerk en adviseert zij over materialen, kleuren, afwerking en styling,
al dan niet in samenwerking met een van de partners.

240527 Foto Heite en Ester Over Ons

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is het voordeel van meubels op maat laten maken?

Een meubel op maat is altijd uniek. Het is speciaal voor de betreffende ruimte gemaakt, op basis van jouw wensen én in lijn met het omringende interieur. Iedere beschikbare centimer wordt dan ook optimaal benut, en met een meubel op maat ben je vrij in stijl en vormgeving.

Hoe lang duurt het maken van een maatwerk meubel?

De tijdsduur van het maken van een maatwerk meubel hangt af van het formaat en vormgeving. Het kan zijn, dat sommige gewenste materialen om een langere levertijd vragen. Maar over het algemeen kunnen wij een enkel meubel binnen zes weken leveren.

Wat kost een maatwerk meubel?

Ieder maatwerk meubel is uniek. De prijs van een meubel hangt natuurlijk af van de grootte en de vormgeving maar zeker ook van het budget van de klant. Op basis van de wensen én het budget, hetgeen vooraf goed met elkaar worden afgestemd, gaan wij aan de slag.

Wat is de garantie op een maatwerk meubel?

Heite Interieurbouw staat garant voor hoogwaardig en duurzaam meubelmaatwerk. Afhankelijk van de gewenste materialen en de complexiteit van de installatie, geven wij altijd vooraf duidelijk een garantieperiode af, inclusief advies over het gebruik van het meubel.

Hoe kom ik aan een offerte voor een maatwerk meubel?

Indien je interesse hebt in een maatwerkmeubel – ontworpen, vervaardigd én geïnstalleerd door Heite Interieurbouw – hoef je alleen maar contact op te nemen met ons. Een telefoontje, een mailtje of via het contact formulier hier op de website. 

BEKIJK ONZE PROJECTEN