Selecteer een pagina

EEN ENKEL EN UNIEK MEUBEL OP MAAT

Je bent op zoek naar een enkel meubel in een bepaalde stijl of maatvoering, maar dat heb je niet kunnen vinden in het standaard aanbod. Of hetgeen je hebt gezien, voldoet niet helemaal aan jouw wensen. En met dit object op die specifieke plek in jouw woning of werkruimte wil je nou juist geen concessies doen… Dan is meubelmaatwerk dé oplossing!

Met een meubel op maat kun je qua stijl werkelijk alle kanten op. Allereerst wordt zo’n maatwerk meubel helemaal ontworpen in de gewenste uitstraling. Aansluitend op het bestaande interieur of juist in een totaal ander genre. En in tegenstelling tot standaard meubelen kan bij een maatwerk meubel gebruik worden gemaakt van ontelbaar veel soorten materialen, kleuren en combinaties.

Wellicht nog wel een groter voordeel van een maatwerk meubel ten opzichte van een standaard meubel, is maatvoering. Het gewenste object wordt namelijk precies zo vervaardigd, dat het optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte; iedere millimeter wordt ten volste benut!

Ook goed om te weten, is dat een maatwerk meubel van ons altijd door onszelf wordt gemonteerd en geïnstalleerd. Geen gedoe en geregel dus met andere, externe transporteurs of monteurs!
Heite Interieurbouw is verantwoordelijk voor het gehele proces, van ontwerp tot en met plaatsing, en gedurende het traject heb je altijd te maken met dezelfde contactpersoon.

Tot slot: uiteraard is het mogelijk om (gaandeweg)
je opdracht voor een enkel meubel uit te breiden
met een keuken- of badkamer meubel.
Klik hiervoor op
KEUKENS & BADKAMERS.


Liever alle ruimtes inrichten met maatwerk
voor een mooi uitgebalanceerd geheel?
Ga dan naar
COMPLEET.