Selecteer een pagina

MAATWERK KEUKENS & BADKAMERS

De keuken is nu meer dan ooit het hart van de woning. Hier gebeurt het allemaal; er wordt uiteraard gekookt, gegeten en gedronken, maar ook genoten van dierbaar gezelschap, hard gewerkt aan moeilijke rekensommen of aan een uitgebreid voorstel voor een nieuwe klant, gemijmerd over verre reizen, gevierd, gelachen en wellicht gehuild… Kortom: hier wordt geleefd!

Een keuken op maat, met al jouw persoonlijke wensen en in jouw eigen unieke stijl, biedt het ultieme comfort tijdens al deze momenten. Heite Interieurbouw is daarin je partner voor het ontwerp, inspireert met de nieuwste materialen, vervaardigt in eigen huis én installeert bij jou thuis.

Ook zien we een mooie ontwikkeling op het gebied van badkamers. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het design en bijzondere materialen, en de badkamer-en-suite is met 
een opmars bezig. Het luxe hotelgevoel, dat je als fijne herinnering meeneemt van je favoriete reisbestemming, zou je het liefst elke dag in je eigen huis ervaren. Dat kan! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Tot slot: uiteraard is het mogelijk om (gaandeweg)
je opdracht voor een keuken en/of badkamer op maat  uit te breiden met een uniek meubel.
Klik hiervoor op
SOLO.


Wil je ook andere woon- en/of werk ruimtes inrichten met maatwerk voor een mooi uitgebalanceerd geheel? Ga dan naar COMPLEET.