over ons

Heite Hendriks is sinds 1989 werkzaam in de interieurbouw en in maart 2010 zijn eigen onderneming gestart. Heite heeft veel ervaring opgedaan op alle gebieden van interieurbouw en kan u adviseren over het gebruik van materialen en de technische aspecten hiervan.

Wat Heite Interieurbouw belangrijk vindt; meedenken met u als klant, de aannemer, de elektricien etc., en niet alleen het 'eigen ding' doen tijdens de verbouwing, want u heeft dan al genoeg aan uw hoofd. En natuurlijk: afspraken nakomen. U kunt erop rekenen dat zij er alles aan zullen doen om uw project op de afgesproken datum af te ronden. Vanzelfsprekend met de hoogst mogelijke inzet, kwaliteit en service.

 

 

Sinds 1 april 2014 maakt Ester Hendriks als mede-eigenares deel uit van Heite Interieurbouw. Zij verzorgt onder meer de offertes en is het eerste aanspreekpunt voor de klant.  

Tevens tekent en ontwerpt Ester meubelmaatwerk en kan zij u adviseren over materialen, afwerking en styling.

Samen bezoeken ze regelmatig toonaangevende beurzen, zoals bijvoorbeeld in Milaan, en blijven ze op de hoogte van de laatste trends.

In het pand op de Meerlandenweg 60 in Amstelveen vindt u ook JOB Interieurbouw, de vaste partner van Heite Interieurbouw. Verder hebben zij een team van betrouwbare leveranciers om hen heen verzameld, bijvoorbeeld Kemie als leverancier van de keuken- en wastafelbladen.

Foto boven: S.p.r.l. Brison Photographie, ontwerp: De Brouwer Binnenwerk.